Sikkerhet er viktig

 

For oss i Hell Events AS kommer alltid sikkerheten først, uansett om det er på paintballbanen, klatreparken, skytebanen eller noen av våre andre aktiviteter. Kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Å bruke riktig utstyr og å følge de regler som gjelder er det viktigste, akkurat som i andre sportsgrener. Når det gjelder paintball er beskyttelsesmasken det absolutt viktigste.  

For å få spille paintball hos oss, må du ha fylt 16 år. Yngre spillere må ha med seg en ansvarlig, samt ha med seg godkjennelse fra en foresatt.

Hinderbanen er bygd opp slik at hvert hinder har en egen sikkerhetsvaier, hvilket innebærer en minimal risiko for hver deltager. Skytebanen vår er godkjent og betjenes til en hver tid i henhold til vår bane instruks og rutiner av godkjente instruktører og standplass ledere.

Vi bruker erfarne instruktører som gir deg en sikker og trygg opplevelse. Det får ikke nytes alkohol verken før eller under spill, klatring, kjøring og skyting. 

Følger man disse reglene har man ingenting å bekymre seg for, men kan bare se frem til morsomme øyeblikk, fylt med adrenalin kick, latter og masse uforglemmelige minner. 

En del av våre aktiviteter innebærer en viss kondisjon. Skulle det være personer med hjerte og ryggproblemer, samt epileptikere og gravide kan vi tilby alternative aktiviteter ikke vær redd for å melde fra om dette til vårt personale.

 

Din sikkerhet og velvære er vår høyeste prioritet

Be om tilbud – send oss en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

hellevent apr 19 Publisert okt 10 Sist oppdatert jan 01 Treff: 9170

Kopirett © 2018 Hell Events.  Vi er et eventfirma og opplevelsesenter som holder til  i Trondheim.  Jakobslivn 71, 7959 Jakobsli