Hell Firmafest

Vi har et flertall festplasser på vårt område og kan tilby alt fra lavvoer med terrasser til stort flott festtelt, innredet etter deres ønske. Underholdning med musikk, trubadur, stand-up, firewalk, show, tasting og selvfølgelig bevertning kan ordnes.

Dette skjer i naturskjønne omgivelser hvor vi legger vekt på at festen skal være koselig, varm, morsom og underholdende. Deres firmafest kans selvfølgelig kombineres med en av våre aktiviteter. Velg for eksempel en teambuildingaktivitet der alle kan delta. Vi setter sammen øvelser i vår 5-kamp eller velg vår quiz orientering, der samarbeid og kommunikasjon er nøkkelord.

Det eneste du trenger å gjøre er å fortelle oss hvilke tanker, ideer eller tema du ønsker, så setter vi opp et forslag etter ditt/deres ønske.

Vi arrangerer fester for store og små grupper

Be om tilbud – send oss en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Publisert okt 11

Kopirett © 2018 Hell Events.  Vi er et eventfirma og opplevelsesenter som holder til  i Trondheim.  Jakobslivn 71, 7959 Jakobsli