Varemerker

Vi fører varemerker fra ledende produsenter. Under ser du et lite utvalg av hva vi fører.
Ta kontakt dersom det er noe spesielt du er på jakt etter. Vi skaffer det meste i samarbeid med våre leverandører.

SITKA Gear

SITKA Gear uses advanced design, technology and fabrics to create gear systems that enhance the experience of the hunter.

 

Härkila 

Alle Härkila-produkter er gjennomtestet i feltet og videreutviklet av erfarne jegere. Jakttøyets design, detaljer og funksjoner vil glede deg på jakt.

InfiRay

Infiray er en av de “store” produsentene på termiske sensorer og er ledende på produksjon av sensorer med 10 Mikron pixel størrelse

Pulsar

Wide range of day and night optic and electro-optic devices for researchers, hunters, fishermen and nature enthusiasts. 

Accurize skytesystem

Accurize laserteknologi lar deg trene når som helst og hvor som helst på samme måten som på skytebanen ,slik at du kan forbedre deg og ta det perfekte skuddet når det teller.

Ammunisjon

Vi fører ammunisjon fra ledende produsenter som Norma, Eley, Remington m.m.
Ta kontakt for priser og merker. Og som alltid, vi skaffer det meste.

Blaser

Tyske Blaser er velkjent for de fleste jegere. Tysk kvalitet. Ekstrem presisjon, enkelt løpsskifte, lav vekt og rettrekkermekanisme er stikkord.

Zeiss

ZEISS har alltid vært synonymt høy kvalitet på sine produkter. Optikk, kontrast, lys og holderbarhet er stikkord i deres produkter.

Sauer

J. P. Sauer & Sohn GmbH er en tysk produsent av våpen, grunnlagt 1751 i Suhl. Firmaet er Tysklands eldste eksisterende våpenfabrikant. Sauer har blant annet FBI, det tyske forsvaret og politiet i flere land som kunder.

Leica

Leica kikkertsikter gir deg flotte jaktopplevelser med perfekt teknologi. Med Magnus i har Leica utviklet riflekikkerter som gir jegeren et mer detaljert overblikk og en ekstra trygghet i skuddet. 

Rizzini

Alle komponenter som brukes i Rizzini våpen er av høyeste kvalitet. Rizzini maskinerer  sine komponenter fra best mulig stålkvalitet ved hjelp av topp moderne teknologi. På denne måten sikrer man maksimum styrke og holdbarhet for den krevende skytter. 

A-tec

Fra å produsere lyddempere i sin egen garasje for jegere i Norge, ligger det suksessrike selskapet nå i en topp moderne fabrikk på 600 kvm. A-TEC produserer mer enn 20 000 lyddempere til et marked som strekker seg fra Nord-Europa til Sør-Afrika.

Sako

Sako er en av verdens mest prestisjefylte rifle- og patronmerke. Deres lange arv, anerkjente omdømme og høykvalitetsprodukter er forankret i de ansattes unike ferdigheter og stolthet over det de gjør.

Kahn

Khan Arms Company ble etablert i 1985 og er en del av de største våpensmedtradisjonene i Tyrkia, lokalisert i Üzümlü/Konya, hvor sentrum av tyrkiske hagleprodusenter holder sted.

Andre produsenter og merker

Våpen

Tikka
CZ
Beretta
Benelli
Browning
+++

Optikk

Swarovski
Falke
+++

Klær

Aclima
Seeland
Heat Experience
+++

Dempere

Hausken
Svemko
+++

Radioer

Icom
+++

 

 

#SoMe

Hell Jakt & Fiske

Adresse

Nansetgata 53, 3256 Larvik

Ring oss

Send e-post