Prismatch  Prismatch Fri frakt  Fri frakt over 3000,- Fast framt  Fast frakt på 99,- Rask levering  Rask levering Igjen til fri frakt  kr 3 000,00 igjen til gratis frakt

Vi har også fått inn våpenfester til TactaCam.
Ta kontakt for å få rett modell til ditt våpen.

 

TactaCam 5.0 er et actionkamera spesielt utviklet for bruk på våpen. Kameraet har derfor demping som beskytter elektronikk og optikk mot støtskader. Dette er altså et kamera som tåler rekyl.

I motsetning til andre actionkamera som stort sett leveres med “fisheye” linse for å filme på kloss hold, har TactaCam 5.0 valg mellom 4x og 8x zoom.
Dette gjør at du faktisk SER viltet på filmen, istedet for at du ser pipa og kruttrøyken, og noe som rører seg langt borti der.

Kameraet er brukt mye av profesjonelle jaktfilmskapere, blant annet Rasmus Bostrøm.

TactaCam 5.0 FTS er en pakkeløsning med kamera og en FTS-enhet (Film-Through-Scope). FTS leveres med en rekke adapterringer for å passe på okularet til de fleste kikkertsikter. Kameraet monteres da på siden av kikkertsiktet, og filmer gjennom FTS slik at det du ser i kikkerten (gjennom FTS) er det som filmes. Anbefales ikke på våpen med sterk rekyl, da det reduserer øyeavstand med noen centimeter.

En annen STOR fordel med TactaCam er at aktivering av kamera krever kun 1 trykk på den store knappen på toppen av kameraet – så er det i gang. Umiddelbart.

FTS-pakken inneholder
TactaCam 5.0
Batteri
USB-C kabel til lading
Brukermanual
TactaCam klistremerke
Tactacam FTS-enhet.

TactaCam 5.0 Spesifikasjoner:

Low Light Auto Adjust
Auto Focus Yes
(ZOOM) 8x
Resolution 4k-30fps|1080-120fps|720-240fps
Microphone 0-100db
External Battery Indicator Yes
Slow Motion Recording Yes
Battery Life 2.5 hrs
Outer Shell Soft Touch Composite
Weatherproof Yes
HDMI/TV Hookup Yes
Wi-Fi Yes
Tactacam™ App Compatible Yes
Remote Sync Yes
Live Streaming Capabilities Yes
FTS Compatible Yes