Prismatch  Prismatch Fri frakt  Fri frakt over 3000,- Fast framt  Fast frakt på 99,- Rask levering  Rask levering Igjen til fri frakt  kr 3 000,00 igjen til gratis frakt

Jakt på Newfoundland

Jakt på Newfoundland

Vi inviterer deg til å komme og oppleve adrenalinrushet av Newfoundlands storviltjakt- og fiske. Denne provinsen er hjemmet til over 120.000 Elger og våre jaktområder er på størrelse med flere Norske fylker. Vi kan også skryte av noen av kontinentets største svartbjørner.

Newfoundland er kjent for å ha noe av det beste atlanterhavslaks- og ørret-fiske i verden. Sammen har Newfoundland og Labrador har mer enn 60% av Nord-Amerikas beste laksevann med noen årlige løp opp til 30.000 fisk.

Elgjakt på sitt beste i hjertet til Newfoundland. 1 til 1 og 2 til 1 guidet jakt på elg, svartbjørn og cariboo.

Bjørnejakta vil foregå i Quebéc Canada i reservatet Waban-Aki, her jakter vi på svartbjørn i et terreng som har en av nord Amerikas beste og tetteste bestand av bjørn.

Jakta blir ledet av jeger Børre Svindal Larsen og maten tilberedes av mesterkokka Brith Bakken fra Briths Matgleder. Børre og Brith vil bli mentorer og ledsagere under turen sammen med representanter i fra Waban Aki reservatet.

#SoMe

Hell Events AS på Facebook

Hell jakt & fiske på Facebook

Hell jakt & fiske på Instagram

I

Leirdueskudd.no

I

Leirduer.no

Hell-jakt-og-fiske-logo-footer

Hell Jakt & Fiske

Kart-ikon

Adresse

Nansetgata 53, 3256 Larvik

Mobil-ikon

Ring oss