Prismatch  Prismatch Fri frakt  Fri frakt over 3000,- Fast framt  Fast frakt på 99,- Rask levering  Rask levering Igjen til fri frakt  kr 3 000,00 igjen til gratis frakt

Jakt på svartbjørn i Canada

Jakt på svartbjørn i Canada

Jaktturen starter lørdag den 11. juni fra Gardermoen med ankomst i Montreal samme dag.

Dagen etter blir vi fraktet opp til jaktcampen Waban Aki som disponere hele 100 km3 alene for svartbjørnjakt, og det ligger 3 timer nordøst fra Montreal i villmarka. Her jaktes og fiskes det i 5 dager, fra søndag 12. til og med torsdag 16. juni.

Heretter går turen tilbake til Montreal fredag den 17. Og drar hjem igjen lørdag den 18. juni fra montreal, med ankomst Gardemoen Norge den 19 juni.

For de som ønsker det så kan man bli med på en forlenget, og lett guidet tur til Quebec City for shopping, bespisning og andre gutte- og jenteting. Denne turen blir i hovedsak ledet av oss selv og kommer i tillegg til jaktpakken. (pris på forespørsel)

Selve jaktformen på Waban Aki er hovedsakelig posterings jakt fra treestands eller groundblinds. Det vil bli gitt grundig veiledning for de som ønsker dette, både før og under turen. Det vil også bli mulighet for å ha med seg veileder ut på post. Det er kun lov til å skyte en bjørn pr jeger.

Kjøtt og trofeer vil bli ivaretatt i campen, og vi vil få besøk av en preparant/utstopper, som vil gi sine råd og veiledninger for hva du bør velge å gjøre med ditt trofé.

Waban Aki er kanskje mest kjent for sitt enormt gode fiske med selvyngla og godt kultiverte vann. Vi disponere over 40 fiskevann og 2 elver, der vi kan fange mange ulike slag av røye og ørret, som du ikke har sett maken til. Fiskeutstyr får dere låne av hh Canada, Waban Aki eller ta med eget. Skjeer/sluker/kroker og agn fås kjøpt på plassen.
Våpen lagres og behandles på forsvarlig ute i felt og i campen etter gjennomgåtte rutiner, og vi kan jakte med rifler, svartkruttbørser, bue og armbrøst.

Overnatting skjer i egne hytter, i hovedsak dobbeltrom som vi vil disponere.
Formidling av guidet jakt.
Ikke inkl flybillett tur-/retur Oslo Norge Montreal Norge og mat under reise.
Med i dette tilbud er: Transport til og fra campen, opphold, mat og alkoholfri drikke i campen, jaktrett i 5 dager med guide, disponering av over 40 fiskevann med båt.
Inkl hotell (2 overnattinger i dobbeltrom), bjørne- og fiskelisens, myggpakke med termacell og myggjakke samt fiskeutstyr (kroker, skjeer, agn m.m) samt leie av våpen og skudd, bue eller armbrøst.

Pristilbud pakke: 31.900 nok.

Ved bestilling faktureres 15000 nok med forfall 1 mnd rest 2 mnd før avreise.
Vi er behjelplige med bestilling av fly.

Kontakt oss
Børre Svindal Larsen, mobil 917 11 436
E-post: borre@hellevents.no

#SoMe

Hell Events AS på Facebook

Hell jakt & fiske på Facebook

Hell jakt & fiske på Instagram

I

Leirdueskudd.no

I

Leirduer.no

Hell-jakt-og-fiske-logo-footer

Hell Jakt & Fiske

Kart-ikon

Adresse

Nansetgata 53, 3256 Larvik

Mobil-ikon

Ring oss