Prismatch  Prismatch Fri frakt  Fri frakt over 3000,- Fast framt  Fast frakt på 99,- Rask levering  Rask levering Igjen til fri frakt  kr 3 000,00 igjen til gratis frakt

Jakt

Vi i Hell Events brenner virkelig for gode jaktopplevelser og kan tilby jakt i store deler av verden.

Jakt i Norge

Vi i Hell Events brenner virkelig for gode jaktopplevelser, og har tilgang på terreng i hele Norge. Drømmer du om reinsdyrjakt på vidda, hjortejakt på vestlandet, rypejakt i finnmark eller småviltjakt i de dype skogene?  

Jakt i Norge

Jakt i Afrika –
Norlim Safaris

Hell Events er stolte av å kunne tilby våre kunder et opphold hos Norlim Safaris i Sør-Afrika. Dette er en fantastisk destinasjon med kjempehyggelige guider, god mat og ikke minst idyllisk opplevelse. Jakten foregår «a la carte» og man kan i så måte jakte uten å bruke masse penger på de populære trofeene. Det er selvfølgelig åpning for det siste også.

Besøk Norlim Safaris på Facebook
Jakt i Afrika

Jakt i Canada

Jaktturen starter lørdag den 11. juni fra Gardermoen med ankomst i Montreal samme dag.

Dagen etter blir vi fraktet opp til jaktcampen Waban Aki som disponere hele 100 km3 alene for svartbjørnjakt, og det ligger 3 timer nordøst fra Montreal i villmarka. Her jaktes og fiskes det i 5 dager, fra søndag 12. til og med torsdag 16. juni.

Heretter går turen tilbake til Montreal fredag den 17. Og drar hjem igjen lørdag den 18. juni fra montreal, med ankomst Gardemoen Norge den 19 juni.

For de som ønsker det så kan man bli med på en forlenget, og lett guidet tur til Quebec City for shopping, bespisning og andre gutte- og jenteting. Denne turen blir i hovedsak ledet av oss selv og kommer i tillegg til jaktpakken (pris på forespørsel).

Jakt i Canada

Jakt på Newfoundland

Vi inviterer deg til å komme og oppleve adrenalinrushet av Newfoundlands storviltjakt- og fiske. Denne provinsen er hjemmet til over 120.000 Elger og våre jaktområder er på størrelse med flere Norske fylker. Vi kan også skryte av noen av kontinentets største svartbjørner.

Newfoundland er kjent for å ha noe av det beste atlanterhavslaks- og ørret-fiske i verden. Sammen har Newfoundland og Labrador har mer enn 60% av Nord-Amerikas beste laksevann med noen årlige løp opp til 30.000 fisk.

Jakt på Newfoundland

Jakt i Tsjekkia

Hell Events A/S har gleden av å kunne tilby drivjakt på villsvin og hjortedyr i Ràcovice ik Tsjekkia.

Drivjakta vil foregå i Nord-Tsjekkia, nærmere bestemt Ràcovice. Terrenget vi har tilgang til er statlige skogsområder med svært godefellingstall. I tillegg vil en av dagene foregå inne på stort lukket millitært hegn med store mengde dyr.

Jakt i Tsjekkia

Jakt i Polen

Vi kan tilby skreddersydde jaktopplevelser i Polen. Her kan vi tilby både drivjakt og trofèjakt.

Jakt i Polen

Jakt i Litauen

Vi har nå fått tilgang på et råtass terreng i Lithauen med noen skikkelige storbukker. Råere trofè får du garantert ikke.

Jakt i Litauen

Jakt på Grønland

Vi kan også tilby jaktopplevelser på Moskus, Reinsdyr og småvilt(fugl) på Grønland. Dette kombineres med fiske underveis. 

Jakt på Grønland

#SoMe

Hell Events AS på Facebook

Hell jakt & fiske på Facebook

Hell jakt & fiske på Instagram

I

Leirdueskudd.no

I

Leirduer.no

Hell-jakt-og-fiske-logo-footer

Hell Jakt & Fiske

Kart-ikon

Adresse

Nansetgata 53, 3256 Larvik

Mobil-ikon

Ring oss