Jakt

Jakt i Norge

Vi i Hell Events brenner virkelig for jakt, og har tilgang på terreng i hele Norge. Drømmer du om reinsdyrjakt på vidda, hjortejakt på vestlandet, rypejakt i finnmark eller småviltjakt i de dype skogene?  

Jakt i Afrika –
Norlim Safaris

Hell Events er stolte av å kunne tilby våre kunder jakt hos Norlim Safaris i Sør-Afrika. Dette er en fantastisk destinasjon med kjempehyggelige guider, god mat og ikke minst idyllisk jakt. Jakten foregår «a la carte» og man kan i så måte jakte uten å bruke masse penger på de populære trofeene. Det er selvfølgelig åpning for det siste også.

 

 

Jakt i Canada

Hell Events A/S har gleden av å kunne presentere vårjakt på svartbjørn i Canada med matopplevelser fra Briths matgleder.

Bjørnejakta vil foregå i Quebéc Canada i reservatet Waban-Aki, her jakter vi på svartbjørn i et terreng som har en av nord Amerikas beste og tetteste bestand av bjørn.

Jakt på Newfoundland

Vi inviterer deg til å komme og oppleve adrenalinrushet av Newfoundlands storviltjakt- og fiske. Denne provinsen er hjemmet til over 120.000 Elger og våre jaktområder er på størrelse med flere Norske fylker. Vi kan også skryte av noen av kontinentets største svartbjørner.

Newfoundland er kjent for å ha noe av det beste atlanterhavslaks- og ørret-fiske i verden. Sammen har Newfoundland og Labrador har mer enn 60% av Nord-Amerikas beste laksevann med noen årlige løp opp til 30.000 fisk.

 

Jakt i Tsjekkia

Hell Events A/S har gleden av å kunne tilby drivjakt på villsvin og hjortedyr i Ràcovice ik Tsjekkia.

Drivjakta vil foregå i Nord-Tsjekkia, nærmere bestemt Ràcovice. Terrenget vi har tilgang til er statlige skogsområder med svært godefellingstall. I tillegg vil en av dagene foregå inne på stort lukket millitært hegn med store mengde dyr.

Jakt i Polen

Vi kan tilby skreddersydde jaktopplevelser i Polen. Her kan vi tilby både drivjakt og trofèjakt.

Jakt i Litauen

Vi har nå fått tilgang på et råtass terreng i Lithauen med noen skikkelige storbukker. Råere trofè får du garantert ikke.

Jakt på Grønland

Vi kan også tilby jakt på Moskus, Reinsdyr og småvilt(fugl) på Grønland. Dette kombineres med fiske underveis. 

Jakt i Polen
Jakt i Tsjekkia
Jakt i Norge

#SoMe

Hell Jakt & Fiske

Adresse

Nansetgata 53, 3256 Larvik

Ring oss

Send e-post