Prismatch  Prismatch Fri frakt  Fri frakt over 3000,- Fast framt  Fast frakt på 99,- Rask levering  Rask levering Igjen til fri frakt  kr 3 000,00 igjen til gratis frakt

Laksefiske i Namsen

Laksefiske i Namsen

Hell Events A/S har gleden av å kunne tilby laksefiske i Namsen i samarbeid med Namsen Salmon & Train Experience.

Konseptet er helt enestående i sitt slag og gir en unik fiskeopplevelse.

Over laksevaldet passerer Namsosbanen som går mellom Grong og Namsos. Siste persontog gikk i 1978 og siste godstog i 2005.

Her er det nå plassert 4 jernbanevogner på ei 180 meter lang jernbane bru som går over Namsen og som er en av Norges beste lakseelver. Her kan dere oppholde dere; sitte i vognene og se ned på elva der laksen vaker i sommerhalvåret. 

Namsen Elvenes Dronning

Vi tilbyr laksefiske i Namsen som er en av norges beste lakseelver. I 2017 ble det tatt 9 storlakser på over 20 kg og i 2020 veide den største laksen tatt i Namsen 21,5 kg.

Det er tilgjengelig 6 vald i elva, så her vil det være muligheter for enhver smak. Landfiske som flue/sluk/mark og båtfiske. Valdene er pr i dag Nøklegård/Klykken som er 2 vald som er slått sammen. Lilleberre, Hekten, Øvre Vibstad og Ytre Vibstad.

Overnatting

Overnatteing er i sovevogn fra 60 tallet midt over Namsen. Dette er en vogn som Gunde Svan en gang kjøpte fra Norge og som vi har kjøpt tilbake.  Her finnes 10 kupeer med 2 senger i hver med utsikt over elva. Gode madrasser i hver seng. I hver kupe er det en servant med varmt og kaldt vann. Rommene er beholdt så godt som identiske som da vognene var i drift. Sovevognen og sanitærvognen står adskilt fra de andre vognene med en avstand på ca 20 meter hvor det er ei stor sittegruppe. Dette er forbeholdt overnattingsgjestene. Her kan dere nyte stillheten og roen med noe godt i glasset.

I forbindelse med sovevognen er det en sanitærvogn med toaletter, dusjer og et lite tørkerom.

Mer informasjon om planlagte turer kommer, men ta gjerne kontakt for mer informasjon og ønsker.

#SoMe

Hell Events AS på Facebook

Hell jakt & fiske på Facebook

Hell jakt & fiske på Instagram

I

Leirdueskudd.no

I

Leirduer.no

Hell-jakt-og-fiske-logo-footer

Hell Jakt & Fiske

Kart-ikon

Adresse

Nansetgata 53, 3256 Larvik

Mobil-ikon

Ring oss