Prismatch  PrismatchFri frakt  Fri frakt over 3000,-Fast framt  Fast frakt på 99,-Igjen til fri frakt  kr 3 000,00 igjen til gratis frakt

Leirduer

Leirduer fra Laporte leveres i mange forskjellige modeller

Leirduer produseres etter de strengeste kvalitetskrav.

Se sertifisering og dokumentasjon av TP-100 Eco leirduer her.

Dette er leirduen fra Laporte som er mest anvendelige, og den vi leverer mest av til klubber og foreninger i Norge.

For mer informasjon om leveringsbetingelser og priser, ta kontakt med oss.

Børre: +47 917 11 436
E-post: borre@hellevents.no 

Om Laporte leirduer

Siden 1990 har LAPORTE® produsert miljøvennlige mål og har aldri sluttet å forbedre dem… Så tidlig som på 1970-tallet ble Jean Michel Laporte tildelt «Grand Prix for the Environment» for produkter produsert på den tiden, og frem til i dag, hans miljøetikk har vært urokkelig og bestemt.

Valget av målmateriale som skal brukes avhenger av hver enkelt kunde og er avhengig av gjeldende regler i landet deres, inkludert behandling av avfall.

LAPORTE® kan levere PITCH, ECO eller NATURAL harpiks for å oppfylle dine økonomiske og juridiske krav.

BIOLOGISK NEDBRYTBARHET er evnen til levende organismer til biologisk å bryte ned organisk materiale til grunnleggende stoffer som vann, karbondioksid, metan, grunnstoffer og biomasse. Laporte bruker naturlige biologisk nedbrytbare pigmenter for å male målene sine. Uavhengig av hvilken type harpiks som brukes, består 30 % av et mål av et mineralfyllstoff som naturlig går tilbake til bakken uten noen miljøpåvirkning.

Siden LEIRSKYTING eksisterer, har mål vært i utvikling. De ekte fuglene ble erstattet av en glasskule, så kom leirmålene. I realiteten inneholder ikke leirmålene leire, men et nøytralt materiale (karbonat) og et bindemiddel.

Kullbek ble først brukt før det ble erstattet av petroleumsbek og deretter med petroleum og vegetabilsk harpiks (kolofonium) som Laporte®, bekymret for miljøet, har brukt i nesten 20 år.

Vår leverandør har laget for oss en petroleumsharpiks med svært lavt PAH*-innhold. Det er en svart harpiks som er nøye forberedt for å respektere miljøet og begrense jordforurensning. Den er tilgjengelig i de fleste land.

Vi produserer over 1,5 millioner leire per dag, noe som gjør oss til ledende i Europa når det gjelder produksjon.

Vi bruker de mest erfarne laboratoriene som VERITAS for å gjennomføre en grundig analyse for å sikre at målene er av høyeste kvalitet.

Av hensyn til åpenhet kan du laste ned de ulike analyserapportene for materialene våre nedenfor.

Vi er stolte av å overholde alle lands- og ISSF-forskrifter med våre forskjellige produkter.

*PAH: Polysykliske aromatiske hydrokarboner – Dette er kjemiske forbindelser som finnes i fossilt brensel som er kjent for å være organiske miljøgifter.

Leirduer fra Laporte

LAPORTE® Compétition

THE WORLD REFERENCE FOR QUALITY

 

Leirduer
Leirduer - Spesielle modeller

#SoMe

Hell Events AS på Facebook

Hell jakt & fiske på Facebook

Hell jakt & fiske på Instagram

I

Leirdueskudd.no

I

Leirduer.no

Hell-jakt-og-fiske-logo-footer

Hell Jakt & Fiske

Kart-ikon

Adresse

Nansetgata 53, 3256 Larvik

Mobil-ikon

Ring oss